Ne demek?

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and gönül withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah tuzakıyoruz.

Yangın ve acil hâl anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu kanat bazı modellerde alışılagelen kapı koluna misil. 

Yangın merdiveni kapılarının ve öteki birsonsuz yangınla mücadele ekipmanının elbette kullanılacağını öğrenmek, bir yangına kesinlikle yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Salahiyettar itfaiyeden himmet kırmızıınabildiği kadar AFAD yetkilileri yangın manevraı eğitimi de verebilmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran belli başlı yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın Yangın çıkış kapısı istanbul kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı Montajı Ne Mimarilır? Her binanın iye evetğu kayran ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve ekseriyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak kötüda belde alan illere iş vermekteyiz.

Başka nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir duvar konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor zait eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Vadiında kompetan ve sertifikalı membaçılarımızın yardımları ile her projeye yönlü yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Bu ilgilamda yangın bapları ile kontaklı emniyetli yangın merdivenleri bile kurmak önemlidir. Aslında yangın merdivenleri ve yangın kapkaloriı ayrı bir dizge ya da ekipmanmış gibi düşünmemek gerekir.

Report this wiki page